Het team is de basis van een goed kinderdagverblijf

Little World vindt dit dan ook één van de belangrijkste onderdelen voor het waarborgen van de kwaliteit die we willen bieden. Wij hebben een vast team, waarvan de meeste mensen al jaren bij ons werken. Hierdoor weten we heel goed wat we aan elkaar hebben en is er een fijne en stevige basis van vertrouwen ontstaan.

Ons team waarborgt de gezellige en warme sfeer bij Little World door nauw met elkaar samen te werken.

Wij streven zoveel mogelijk naar continuïteit op de groepen. De pedagogisch medewerkers werken daarom zoveel mogelijk op vaste dagen. Daarnaast werken we ook met vaste invalkrachten. Het team wordt bijgestaan door stagiaires die boventallig ingezet worden.

Scholing vinden we ook zeer belangrijk en onze medewerkers volgen verschillende opleidingen en cursussen en zo blijven we ons vernieuwen en kennis opdoen.

Speel onbezorgd en vrij en groei op tot je mooiste jij

Dit is niet voor niets onze slogan. Hier staan we voor in ons kinderdagverblijf.

Kinderopvang kiezen voor hetgeen wat je het allerliefste is, kan best ingewikkeld zijn. Wij vinden het erg belangrijk dat ouders kiezen op hun ‘onderbuikgevoel’. Dat moet kloppen! Tenslotte geef je jouw waardevolste ‘bezit’ uit handen. Dit is dan ook ons beste advies wat we ouders mee kunnen geven in hun zoektocht naar passende kinderopvang.

Kinderopvang bij Little World betekent een warme en liefdevolle omgeving, waarin kinderen op een respectvolle manier de ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen in hun eigen tempo.

Door onze kleinschaligheid bieden wij opvang in een vertrouwde, veilige en huiselijke sfeer.

De kinderen geborgenheid geven en dat ze zich gezien en gehoord voelen, zijn voor ons hierbij de belangrijkste voorwaarden.

Elk kind is uniek!

En daar zijn wij ons erg van bewust. Om elk kind te kunnen bieden wat hij/zij nodig heeft, moet je als kinderdagverblijf niet alleen naar het geheel kijken, maar ook naar het kind als individu.
En daar willen we graag aan bijdragen door onze kinderen een rijke leeromgeving aan te bieden en een mooie bijdrage te leveren aan het positieve zelfbeeld en het zelfvertrouwen van ieder kind.

Kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar kunnen bij ons terecht op 1 van onze 2 verticale groepen. We hebben voor deze opzet gekozen, omdat de kinderen op deze manier leren om met andere kinderen in verschillende leeftijden te spelen en rekening met elkaar te houden.

Tevens verblijven ze 4 jaar lang in dezelfde groep, met dezelfde vriendjes en vriendinnetjes, hun vertrouwde speelruimte en vaste pedagogisch medewerkers. De continuïteit is hierdoor gewaarborgd. De pedagogisch medewerkers kennen uw kind daardoor ook heel goed en kunnen inspringen op de behoefte en ontwikkelingsfasen van uw kind. Tevens weerspiegelt het de gezinssituatie, waarin ze ook met meerdere leeftijden te maken krijgen.  Spelenderwijs worden zo de eerste vriendschappen gesloten.

Leuke uitstapjes

Regelmatig worden er uitstapjes ondernomen naar o.a. het Noorderplantsoen, de bibliotheek, de kinderboerderij, het bos, kindertheater, de bioscoop of zelf groente en fruit halen op de markt.

Muziek

Muziek maken onder leiding van een echte muzikant.

Ruime openingstijden

Wij staan voor u klaar van 07.30 uur tot 18.30 uur. Zonder dat hiervoor een meerprijs betaald hoeft te worden. Makkelijk toch?!

Ruilen

Ruilen kan kosteloos. Daar doen we niet moeilijk over.

Extra activiteiten

Activiteiten rondom feestdagen, verjaardagen o.i.d. zitten bij de prijs in. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Wel zo fijn.

Voeding

Voeding- en verzorgingsproducten zitten bij de uurprijs inbegrepen. (uitgezonderd dieetvoeding o.i.d.) Lekker makkelijk.

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Wat zeggen ouders over ons