Wij bieden een hoge kwaliteit:

  • Kwaliteitskeurmerk van het Keurmerkinstituut (HKZ) als enig klein kinderdagverblijf in Groningen
  • Ervaren en geschoold vast team. Onze leidsters volgen alle relevante bijscholingen.
  • Goed uitgeruste ruimtes en een zeer ruime afgeschermde buitenspeelplaats met up-to-date speelvoorzieningen.
  • Veel uitstapjes en activiteiten en voor de kinderen in de leeftijd 2,5 tot 4 jaar worden er grotere uitstapjes georganiseerd.

Little World staat voor een hoge kwaliteit en om deze te kunnen waarborgen liggen onze tarieven rond het gemiddelde in Nederland. De kosten worden berekend over 51 weken en gedeeld door 12 maanden zodat de maandelijkse kosten gelijk zijn. (of over 52 weken als we week 53 gesloten zijn)

Bruto uurtarief

Wij zijn geopend van 7:30 uur tot 18:30 uur.

Uiteraard zijn dagdelen ook mogelijk van 07:30 uur tot 13:00 of van 12:30 tot 18:30 uur.

Ons aanbod is inclusief alle benodigdheden zoals eten, drinken, luiers en verzorgingsartikelen. Ook uitjes, speciale activiteiten en vieringen zijn hierbij inbegrepen. Dit in tegenstelling tot veel andere kinderdagverblijven. Veelal gebruiken zij uurtarieven waarin deze kosten niet zijn inbegrepen. Bij Little World betaal je dus 1 tarief inclusief alle bijkomende kosten. Wel zo makkelijk en overzichtelijk voor iedereen! Het uurtarief voor 2019 is €8,15 (bruto).

Via de belastingdienst kun je kinderopvangtoeslag aanvragen. Hierdoor wordt het netto uurtarief aanzienlijk lager dan het bruto uurtarief. Hoeveel de kinderopvangtoeslag voor u is kunt u berekenen op Belastingdienst Proefberekening toeslagen. De grootte van de toeslag heeft te maken met de hoogte van uw inkomen(s).
Voor meer informatie over de kinderopvangtoeslag verwijzen we u naar:
Belastingdienst Kinderopvangtoeslag

Waar kun je ons vinden?