“Speel onbezorgd en vrij en groei op tot je mooiste jij”

Vanaf 2001 is Little World al een begrip in Groningen

Kinderopvang kiezen voor hetgeen wat je het allerliefste is, kan best ingewikkeld zijn. Wij vinden het erg belangrijk dat ouders kiezen op hun ‘onderbuikgevoel’. Dat moet kloppen! Tenslotte geef je jouw  waardevolste ‘bezit’ uit handen. Dit is dan ook ons beste advies wat we ouders mee kunnen geven in hun zoektocht naar passende kinderopvang.

Kinderopvang bij Little World betekent een warme en liefdevolle omgeving, waarin kinderen op een respectvolle manier de ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen in hun eigen tempo.

Door onze kleinschaligheid bieden wij opvang in een vertrouwde, veilige en huiselijke sfeer.

De kinderen geborgenheid geven en dat ze zich gezien en gehoord voelen, zijn voor ons hierbij de belangrijkste voorwaarden.

Elk kind is uniek!
En daar zijn wij ons erg van bewust. Om elk kind te kunnen bieden wat hij/zij nodig heeft moet je als kinderdagverblijf niet alleen naar het geheel kijken, maar ook naar het kind als individu.
En daar willen we graag aan bijdragen door onze kinderen een rijke leeromgeving aan te bieden en een mooie bijdrage te leveren aan het positieve zelfbeeld en het zelfvertrouwen van ieder kind.

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf